flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День державної служби

23 червня 2017, 13:17

 

 23 червня - День державної  служби

 

 

 

 

               Ураховуючи роль державної служби у процесі становлення
України  як  суверенної,  незалежної,  демократичної,  соціальної, правової держави та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї  ООН, Указом Президента України від 4 квітня 2003 року № 291/2003, в Україні встановлено  професійне  свято  -  День  державної служби, яке відзначається щорічно 23 червня - у День державної служби Організації Об”єднаних націй.

Інститут державної служби України заснований з прийняттям Закону України «Про державну службу», який набув чинності 1 січня 1994 року.

            Від ефективності інституту державної служби, відповідальності кожного з нас залежить успішність держави в цілому. Успішний розвиток держави, її міжнародний авторитет, конкурентоздатність, повага власних громадян напряму залежить від професіоналізму та високих моральних якостей державних службовців. Державні службовці не лише виконують свої обов’язки, а й несуть відповідальність за добробут та майбутнє свого народу, і роблять це за покликанням, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям!

                Сьогодні, 23 червня, в районному будинку культури всіх державних службовців Куликівського району з професійним святом привітав голова Куликівської районної державної  адміністрації Ракоїд Олексій Михайлович, який був щедрий на похвалу та подяки, вручаючи квіти  державним службовцям, яких керівництво державних органів вирішило відзначити як старанних, відповідальних та відданих своїй праці людей.

                Серед таких працівників також було відзначено і нашого колегу Коржа Юрія Сергійовича, який займає посаду старшого секретаря суду та старанно, відповідально, з професіоналізмом виконує свої посадові обов”язки. Головою районної державної адміністрації йому було вручено подяку та квіти з побажанням рухатися в перед в професійному плані та стати суддею, щоб звершувати судочинство, захищаючи  права і законні інтереси громадян. Привітання завершилися гарним співом та чудовим настроєм.

 

 

 Консультант суду, прес-секретар С.С.Луценко