flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВРП утворила конкурсну комісію для відбору на посади дисциплінарних інспекторів

07 грудня 2023, 13:21

7 грудня 2023 року Вища рада правосуддя прийняла рішення утворити конкурсну комісію для проведення конкурсу на зайняття посади керівника служби дисциплінарних інспекторів, його заступника та дисциплінарного інспектора.

Відповідно до Закону України «Про Вищу раду правосуддя» для проведення конкурсу Рада утворює конкурсну комісію у складі шести осіб, три з яких призначаються ВРП за пропозиціями міжнародних та іноземних організацій, які протягом останніх трьох років надають Україні міжнародну технічну допомогу у сфері судової реформи та/або запобігання i протидії корупції. Членом конкурсної комісії може бути призначено члена Вищої ради правосуддя.

4 грудня 2023 року ВРП отримала від відповідних міжнародних та іноземних організацій пропозиції до складу конкурсної комісії.  

До складу конкурсної комісії увійшли членкині Вищої ради правосуддя Юлія Бокова; Олена КовбійОльга Попікова; суддя у відставці, ад’юнкт-професор Школи права університету Сіетла Джон Ерлік; експерт з питань судової реформи, екс-член Суддівської ради Словацької Республіки Павол Жілінчик; екс-Голова Національної судової адміністрації Литви Реда Мольєне.